In verband met Pasen en koningsdag zijn wij gesloten op maandag 5 april en dinsdag 27 april.
Let op; heden zijn we geheel op afspraak geopend. bel 077-4663252

Keramisch marmer Roggel

Van Zwart accenten naar een lichte marmer, een prachtig resultaat waarbij rust en eenvoud juist de luxe van deze woning benadrukt.

Continue Reading

Leefkeuken, marmeren vloer kessel-eik

Robuust, krachtig maar toch sfeervol. Deze natuursteenvloer en tegelplint is echt vakwerk. Het leggen van een natuursteenvloer is niet zomaar iets; speciale lijm, gereedschap en secuur vakmanschap is allemaal nodig om een project als deze goed te laten verlopen. De zwarte marmer heeft een getrommelde kant zodat de voegen een robuust uiterlijk krijgen. Na de…

Continue Reading

horeca tegelwerk, wand en vloertegels van Slaats tegelwerken

gossimijne Meijel Een groot project met meer dan 10 badkamers! De combinatie van een antislipvloer met het betonstuc geeft het een luxe uitstraling. Weer een mooi project op het lijstje van P. Slaats tegelwerken Neerkant b.v. !

Continue Reading

Tegelwerk Landelijke Woning Egchel

Deze nieuwbouw woning is geheel op een landelijke stijl ingericht! De getrommelde natuurstenen tegels geven het echte rustieke gevoel wat bij deze stijl past. Naast de mooie vloertegels, is de keuken ook d.m.v. klein-formaat handvorm tegeltjes helemaal goed gestyled. Een duidelijke steil is tijdens het bouwen van deze woning naar voren gekomen.

Continue Reading

VT Wonen tegels

Mix & match tegels. Mat of glanzend. Met dessin of zonder. Met de vtwonen binnentegels kun je alle kanten op. Letterlijk: ze zijn voor alle vloeren en wanden in huis, dus ook de keuken en badkamer. Vaak worden muurtegels uit praktisch oogpunt gekozen. Maar de vtwonen collectie is ook heel stijlvol en staat ook prachtig…

Continue Reading