In verband met Pasen en koningsdag zijn wij gesloten op maandag 5 april en dinsdag 27 april.
Let op; heden zijn we geheel op afspraak geopend. bel 077-4663252

Tegelwerk Villa Steyl

Een imponerend huis waarbij rust in het tegelwerk de basis vormden. Deze mensen weten goed welke stijl de woning uit mag stralen. Onze vakkennis en ervaring hebben enkele “uitdagingen” direct in de showroom op kunnen lossen.

Continue Reading

Tegelwerk Stramproy

Echt van nu, de tegels van vtwonen. De serie craft is super in trek. De handvorm tegeltjes geven door middel van het breken van het licht een speels effect. badkamer waar deze mensen jaren plezier van zullen hebben!

Continue Reading

Stijlvol tegelwerk Panningen. Mix en match, van industriƫle stijlen.

Tegelwerk van nu! mix en match de verschillende tegels en stijlen in onze showroom. Deze klanten hebben een duidelijk beeld op wat ze willen en maken daar eigentijdse keuzes in!  

Continue Reading

wandtegels en vloertegels Neer

Een badkamer, toilet en grote vloeren maakten dit project een grote kluif! Echter geeft een eerlijke, maar ook strakke planning voor ons de drive om alles tot een strak geheel te brengen. De wand en vloertegels natuurlijk uit ons assortiment uit onze eigen showroom, maar ook details waarop we juist zo trots zijn. ziet u…

Continue Reading

Mat zwarte Badkamer Horst aan de Maas

Tegels, loodgieterswerk, elektra en sanitair. Geheel geregeld door maar een partij. Het leveren van sanitair geeft ons ooit een uitstapje naar een geheel andere wereld. Het ontwerp, realisatie en afwerking wordt geheel verzorgt.  

Continue Reading

Keramisch marmer Roggel

Van Zwart accenten naar een lichte marmer, een prachtig resultaat waarbij rust en eenvoud juist de luxe van deze woning benadrukt.

Continue Reading

tegelwerk luxe badkamer Roggel

Samenwerking tussen klant en Slaats tegelwerken is voor ons belangrijk! De keuze die u maakt in onze showroom bepaald voor de aankomende decennia uw sanitair gemak. Deze badkamer had in eerste instantie een ander tegelplan, echter zagen onze tegelzetter en de klant dat wanneer we de vloertegels ook op 1 wand zouden plaatsen de gehele…

Continue Reading

keramische houtlook badkamer Neer

Hout! Niet het eerste materiaal waaraan je denkt in uw nieuwe badkamer. Echter geeft hout een sfeer die met een “tegel” nagenoeg niet na te streven is. Gelukkig heeft Slaats tegelwerken Neerkant daar in tegelland iets op gevonden! een keramische houtstructuur! “Gewoon” een keramische tegel maar dan gebaseerd op parket. Een heerlijk warm gevoel in…

Continue Reading

horeca tegelwerk, wand en vloertegels van Slaats tegelwerken

gossimijne Meijel Een groot project met meer dan 10 badkamers! De combinatie van een antislipvloer met het betonstuc geeft het een luxe uitstraling. Weer een mooi project op het lijstje van P. Slaats tegelwerken Neerkant b.v. !

Continue Reading

tegelwerk prive spa

Wat een sprookje, Je eigen sauna, relaxt bad en stortdouche! Elk detail tot in de puntjes afgewerkt. De ambiance die het lichtplan in samenwerking met de design tegels samen realiseren is werkelijk uniek! Rust, luxe en perfectie zijn de sleutelwoorden van deze badkamer. En zeg nu zelf: de plaatjes spreken toch voor zich?!

Continue Reading