Over ons

Fijn dat je op de site van “Tegelwerken P. Slaats” kijkt! Graag zijn we u via onze site, maar vooral in onze showroom van dienst.

wij zijn Rob en Rianne, tweede generatie in ons bedrijf. Sinds kinds af aan zijn wij beide meer dan bekend in de tegelwereld. de producteigenschappen, praktische kennis maar vooral voorliefde voor het vak is ons dus zeker niet vreemd.

Het allermeest zijn we trots op de pijlers waarop we ons bedrijf gebouwd hebben:

  • 1. het fundament, onze ouders, zij hebben ons startpunt bepaald waarbij we graag gebruik maken van de ervaring en vakkennis die zij rijk zijn.
  • 2. Eerlijk advies uit eigen showroom; een volledig product van tegels tot tegelwerk waarbij eerlijkheid vanuit ons naar de klant als heilig wordt ervaren. Geen verkooppraatjes maar  vrijblijvend, transparant en duidelijk advies.
  • 3. praktisch design; de nieuwste trends, alle kleuren, vormen en formaten, maar allermeest het praktische aspect achter uw tegeldroom. Geen loze beloften of niet uitvoerbare plannen maar advies van mensen uit de praktijk, zodat u als klant zorgeloos kunt nieuw/verbouwen.
  • 4. Advies op maat;De keuze voor uw “thuis” is geen keuze die u dagelijks maakt. Door continu scherp te zijn op ons eigen proces en product proberen we elke klant in elk aspect van het  tegelzetters vak te kunnen bedienen. Door ons ruime aanbod in de showroom is er voor elke klant een droom te verwezenlijken.
  • 5. Familie bedrijf; Misschien wel ons belangrijkste aspect, het zijn en blijven van een familie bedrijf, korte communicatie, met onszelf of onze zelf opgeleide tegelzetters, dit maakt de samenwerking tussen showroom, kantoor, en uitvoering tot een smeltkroes. Een smeltkroes waar u als klant de vruchten van plukt!

Bezoek onze showroom,

Al met al biedt Slaats mogelijkheden genoeg om u voor een “nieuw thuis” te kunnen oriënteren. Komt u gerust eens een kijkje nemen in onze uitgebreide showroom: u bent altijd welkom! Ook kunt u vrijblijvend een afspraak maken met één van onze adviseurs, zodat u deskundig en uitvoerig geholpen wordt.