Tweede paasdag 13 april zijn wij gesloten.
Ivm de corona crisis zijn we vanaf heden nog alleen op afspraak geopend. Dit voor uw veiligheid.

Over ons

Fijn dat je op de site van “Tegelwerken P. Slaats” kijkt! Graag zijn we u via onze site, maar vooral in onze showroom van dienst.

Wij zijn namelijk leverancier van kwalitatief hoogstaande wand- en vloertegels van gerenommeerde binnenlandse en buitenlandse merken. In de overzichtelijke showroom vindt u een groot assortiment aan tegels in allerlei kleuren, formaten en motieven en prijzen!

Buiten deze site zijn wij ook actief op facebook. hier kunt u verschillende gerealiseerde projecten, aanbiedingen maar ook delen van onze collectie bekijken.

https://www.facebook.com/P-Slaats-Tegelwerken-942489702501975/

Ook zijn we expert op het gebied van alle soorten natuursteen, waaronder marmer, leisteen enzovoorts. Deze materialen kunnen we ook door onze tegelzetters vakkundig aanbrengen. Dit zowel op de traditionele manier, in cement maar ook via nieuwere manieren zoals lijmen

Advies op maat,

De keuze voor uw “thuis” is geen keuze die u dagelijks maakt. Doordat wij de tegels en/of soorten natuurstenen zelf verwerken kunnen wij u een betrouwbaar en deskundig advies geven. Dit gebaseerd op eigen ervaringen. Ook helpen wij u met het uitzoeken en inrichten van de tegels voor de verschillende ruimtes in uw huis. Onze eigen traditioneel opgeleide tegelzetters zorgen ervoor dat de tegels perfect gelegd worden. Hierdoor wordt uw huis daadwerkelijk uw thuis.

Bezoek onze showroom,

Al met al biedt Slaats mogelijkheden genoeg om u voor een “nieuw thuis” te kunnen oriënteren. Komt u gerust eens een kijkje nemen in onze uitgebreide showroom: u bent altijd welkom! Ook kunt u vrijblijvend een afspraak maken met één van onze adviseurs, zodat u deskundig en uitvoerig geholpen wordt.